Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Síla příběhu: Jak se stát dokonalým vypravěčem a proměnit nemožné v nevyhnutelné

Síla příběhu: Jak se stát dokonalým vypravěčem a proměnit nemožné v nevyhnutelné
28 %

243  Kč 339 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Skvělí vůdci jsou skvělí vypravěči.

\n

Pokud chcete ostatní inspirovat či přesvědčit, data a nezáživná čísla nestačí – potřebujete k tomu příběh. Jako vůdce nemůžete požádat svůj tým, aby investoval do vize nebo strategie, které plně nerozumí, nebo jí dokonce nevěří – zejména pokud vaše nápady mají za cíl zcela překopat zavedené pořádky. Kniha Síla příběhu vychází z 30 000 let vyprávění příběhů a popisuje unikátní přístup, jak inspirovat a ovlivnit současnou digitální dobu. Použijte stejné strategie a postupy, které využily firmy jako Google, Facebook či Hulu pro oznámení některých svých největších průlomů. Když investujete do svého příběhu, budete schopni doslova ohnout limity času, peněz a lidí.

\n

Objevte svůj nepopiratelný příběh. Až budete příště stát před vedoucími představiteli, investory, zákazníky nebo svým týmem, znemožněte jim pokusy odmítnout budoucnost, kterou se snažíte vytvořit. Využijte sílu příběhu a proměňte nemožné v nevyhnutelné. O autorovi

\n

Michael Margolis je výkonný ředitel a zakladatel společnosti Storied, která se věnuje komunikační strategii se zaměřením na příběh o inovaci a disrupci. Bývá často hlavním řečníkem na předních světových konferencích. Učil desítky tisíc studentů o narativní inteligenci a o tom, jak rozvíjet vyprávění příběhů jako organizační schopnost. Od roku 2002 byl poradcem klientů již z více než 34 průmyslových odvětví a 15 zemí – včetně společností Facebook, Google, Hulu, Greenpeace či NASA.

Autor:
Nakladatel: Zoner Press
ISBN: 978-80-7413-423-4
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 176
Mohlo by se vám také líbit..