Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka

Kucharz małej gastronomii. Podstawy żywienia człowieka
9 %

168  Kč 183 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Podręcznik przeznaczony do kształcenia w zawodach do nauczania zawodu kucharz małej gastronomii na poziomie zasadniczej szkoły zawodowej.

Autor:
Nakladatel: WSiP
ISBN: 83-02-09152-9
Rok vydání: 2005
Jazyk : Polština
Vazba: broszura
Počet stran: 192
Zařazení: Lektura
Mohlo by se vám také líbit..