Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Pátek 03.05
PPL Pátek 03.05
Osobní odběr Pondělí 06.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Technikum

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem. Część 2. Technikum

225  Kč 233 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

W książce omówiono ocenę towaroznawczą i zastosowanie w technologii gastronomicznej jaj, mąki, kasz, cukru i innych środków słodzących oraz mięsa zwierząt rzeźnych i dziczyzny.Książka przeznaczona dla uczniów technikum, zawód - technik żywienia i gospodarstwa domowego.

Autor:
Nakladatel: WSiP
ISBN: 9788302028625
Rok vydání: 2009
Jazyk : Polština
Vazba: Měkká
Počet stran: 296
Zařazení: Podręczniki szkolne
Mohlo by se vám také líbit..