Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 26.04
PPL Pátek 26.04
Osobní odběr Pondělí 29.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár (slovensky)

Technológia pre 3. ročník učebného odboru kuchár
21 %

549  Kč 691 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Učebnica technológie je venovaná technológii prípravy jedál z rýb, z plodov mora, z hydiny a zo zveriny, jedál studenej kuchyne, jedál na objednávku (minútky) a reštauračných múčnikov. V receptúrach je uvedené množstvo surovín (hrubá hmotnosť) potrebných na prípravu 10 porcií, ak nie je uvedené inak. Učebnica tiež poskytuje ucelený prehľad medzinárodnej gastronómie, od talianskej a francúzskej až po ázijskú gastronómiu. Posledná kapitola sa venuje diétnemu stravovaniu a racionálnej výžive.
Autor:
Nakladatel: EXPOL PEDAGOGIKA s.r.o.
ISBN: 978-80-8091-379-3
Rok vydání: 2015
Jazyk : Slovenština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 128
Mohlo by se vám také líbit..