Kuchařské práce – technologie 2. díl (pro 2. a 3. ročník OU)
245 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Učební text, navazující na 1. díl učebnice, pro žáky druhého a třetího ročníku odborných učilišť v učebním oboru Kuchařské práce, v rozsahu platných učebních osnov. Učebnice obsahuje technologické postupy přípravy omáček, příloh a doplňků k hlavním chodům, předkrmů, pokrmů studené kuchyně, pokrmů z masa jatečního, drůbežího, rybího a zvěřinového, dále přípravu pokrmů na objednávku
Autor: | Čermáková Ludmila |
Nakladatel: | Parta |
Jazyk : | Čeština |
Vazba: | brožovaná/paperback |
Počet stran: | 84 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Maturita Solutions 3rd Edition Elemen...
Tim Falla; Paul A. Davies
-
Materiály – učebnice pro učební obor ...
Kaděra Vratislav
-
Truhlářské práce - technologie, 2. dí...
Jan Liška
-
Strojní zařízení - Obor zednické prác...
Ilja Kučera
-
Zeměpis – Česká republika, pracovní s...
Kortus František
-
Výchova k občanství 2.stupeň/1.díl pr...
Borejová Stanislava
-
Od A do Z: Slabikář pro 1. stupeň ZŠ ...
Dana Dvořáková
-
Procvičujeme počítání – 3, pracovní l...
Blažková Božena
-
Dějepis, 2. díl, učebnice pro 2. stup...
Eduard Škoda
-
Čteníčko 2 – pracovní sešit ke čtení ...
Dana Dvořáková
-
Základy angličtiny, 3. díl, učebnice ...
Milan Valenta
-
Základy angličtiny, 2. díl, pracovní ...
Milan Valenta
-
Čítanka 3.díl - pro 2.stupeň ZŠ prakt...
Vladimíra Gebhartová
-
Praktický zeměpis, učebnice pro 2. st...
Kortus František
-
Dějepis, 4. díl, učebnice pro 2. stup...
Valenta, Milan