Stručné dějiny oborů Potravinářství a hotelnictví
73 Kč 75 Kč
Expedujeme 1 až 2 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Součást řady Stručné dějiny oborů, která zatím obsahuje 9 svazků o průměrném rozsahu 40 stran. Každý sešit poskytuje základní přehled dějin příslušného oboru, který lze využít ve výuce dějepisu na všech typech škol i k obohacení výuky odborných předmětů. V obsahu lze nalézt kapitoly: Stručné dějiny potravinářství – Nejstarší civilizace, Přes průmyslovou revoluci do dvacátého století, Stručné dějiny hotelnictví – Na cestách starověku, Ve městě, Renesanční cestovatel, Zrod hotelu, Hotel a místo atd. Určeno všem studentům, učitelům i široké veřejnosti.
Autor: | Dušan Čurda |
Nakladatel: | Scientia - pedagogické nakl. |
ISBN: | 80-7183-292-8 |
Rok vydání: | 2004 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu matná |
Počet stran: | 36 |
Zařazení: | přehledy • dějiny průmyslu • potravinářství • hotelnictví • dějiny pohostinství |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Genetika
Eduard Kočárek
-
Nový přehled biologie
Stanislav Rosypal
-
Strojnické tabulky 1
Jaroslav Řasa
-
Biologie člověka 1
Eduard Kočárek
-
Strojírenská technologie 1
Miroslav Hluchý
-
Atlas biologie člověka
Stanislav Trojan
-
Dějepis pro střední odborné školy
Vratislav Čapek
-
Biologie buněk
Radka Závodská
-
Strojnické tabulky 2 pro školu a praxi
Jaroslav Řasa
-
Strojírenská technologie 1
Miroslav Hluchý
-
Strojírenská technologie 2, 1. díl
Miroslav Hluchý
-
Technické kreslení a deskriptivní ge...
Josef Švercl
-
Biologie člověka 2
Eduard Kočárek
-
Stavba a provoz strojů
Antonín Řeřábek
-
Botanika
Karel Kubát
-
Přírodopis I pro 6. ročník
Luděk Jindřich Dobroruka; Václav Cílek; F. Hasch