Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

KidKraft Dřevěný domeček Zoey

KidKraft Dřevěný domeček Zoey

5773  Kč 5 902 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

KidKraft Dřevěný domeček Zoey

\n

Vychutnejte si svou fantazii a realizujte velké sny s dětským domkem KidKraft Zoey. Domeček nabízí hodiny nekonečné zábavy vás i dětí. Zažijte ještě interaktivnější zábavu s 18ti dílnou sadou a příslušenstvím, které zahrnuje toaletu se splachovacími zvuky a sporák, který se rozsvítí a také vydává zvuky. Děti se do tohoto moderně vyzdobeného domu zamilují. Posuvné dveře vítají panenky při vstupu do obývacího pokoje, aby se pohodlně usadily na čalouněném nábytku nebo relaxovaly na pohovce. Nebo si mohou užít venkovní terasu s barevnými řetězcovými světly, které opravdu fungují.

\n

Nizozemská společnost Kidkraft je designérským výrobcem nápaditých hraček a dárkových předmětů známých nejen pod toutou značkou. Společnost byla založena v roce 1968 a od počátku bylo jejím cílem vytvářet charakteristické výrobky. Dnes je KidKraft jedním z předních výrobců dřevěných hraček a pokojového vybavení ve Spojených státech, který se nově otevírá celé Evropě. Vzhledem k tomu, že KidKraft byla založena inženýry, jsou návrhy výrobků nad rámec toho, co jen oko shlédne, což vyvyšuje jejich produkty nad všechny ostatní a zvyšuje spokojenost zákazníka. Společnost je zaměřena na přísné standardy kvality. Všechny KidKraft výrobky jsou testovány, aby bylo zajištěno, že jsou v souladu s bezpečnosti hraček EN71 Standard.

Nakladatel: Kidkraft
ISBN: 706943010495
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..