Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

KidKraft Dřevěný domeček Celeste Mansion

KidKraft Dřevěný domeček Celeste Mansion

6467  Kč 6 547 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

KidKraft Dřevěný domeček Celeste Mansion

\n

Tento veliký domeček Celeste od KidKraftu nabízí spoutu prostoru pro rozmanité hry. Zasněný dům pro panenky o velikosti 30 cm. Tento krásný dům má čtyři patra plná různých, rafinovaných detailů. Panenky vašeho dítěte mohou pořádat třeba fantastickou párty na terase se zářivými světly. Mohou relaxovat v prosklené zimní zahradě s vestavěnou vířivkou nebo se stát hvězdářkou s vlastním dalekohledem. K dispozici je i šatní skříň se třemi ramínky, kde je možno oblečení zavěsit. Dřevěný domeček Celeste Mansion je navržený tak, že ho vaše děti budou milovat spoustu nadcházejících let. Vdechne život dětské představivosti a dobrodružným hrám.

\n
    \n
  • Zimní zahrada s wellness
  • \n
  • Světelné a zvukové funkce
  • \n
  • Inteligentní a robustní konstrukce
  • \n
  • 24 dílů nábytků a příslušenství
  • \n
\n

Nizozemská společnost Kidkraft je designérským výrobcem nápaditých hraček a dárkových předmětů známých nejen pod toutou značkou. Společnost byla založena v roce 1968 a od počátku bylo jejím cílem vytvářet charakteristické výrobky. Dnes je KidKraft jedním z předních výrobců dřevěných hraček a pokojového vybavení ve Spojených státech, který se nově otevírá celé Evropě. Vzhledem k tomu, že KidKraft byla založena inženýry, jsou návrhy výrobků nad rámec toho, co jen oko shlédne, což vyvyšuje jejich produkty nad všechny ostatní a zvyšuje spokojenost zákazníka. Společnost je zaměřena na přísné standardy kvality. Všechny KidKraft výrobky jsou testovány, aby bylo zajištěno, že jsou v souladu s bezpečnosti hraček EN71 Standard.

Nakladatel: Kidkraft
ISBN: 706943659793
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..