Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Bezpečná vazba mezi náhradními rodiči a dítětem

Bezpečná vazba mezi náhradními rodiči a dítětem
15 %

252  Kč 295 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kvalita interakcí mezi dítětem a jeho rodiči v prvních měsících života do velké míry rozhoduje o tom, jaký bude jeho budoucí život, jaké bude mít vztahy, jak dokáže využít svůj vrozený potenciál i jaký z něj jednou bude rodič. Dítě, které prožilo první týdny či měsíce bez kontaktu s člověkem, který je jen jeho, může trpět řadou problémů. Nedokáže zpracovat svůj strach či vztek, neumí si uvědomit smysluplnost své existence. Nedostatek lásky v raném dětství je nepochybně traumatem. Kniha Kate Cairns vysvětluje základní pojmy, kterými jsou bezpečná vazba, trauma a psychická odolnost, a nabízí strategie, které mohou rodičům a vychovatelům dětí, které byly na začátku svého života opuštěné, pomoci překonat toto počáteční trauma. Láska a smysl, to jsou témata knihy i životní témata každého z nás. Kniha je určena náhradním rodičům a také sociálním pracovníkům a terapeutům, kteří pracují s pěstouny a adoptivními rodiči. Kate Cairns pracuje jako sociální pracovnice. V její rodině našlo během pětadvaceti let nový domov dvanáct dětí, kterým byli se svým mužem pěstouny.
Autor:
Nakladatel: PORTÁL, s.r.o.
ISBN: 978-80-262-0370-4
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 186
Zařazení: 20.-21. stol. autobiografické vzpomínky 20. stol. interpersonální vztahy psychologie dítěte rodiče a děti rodinné vztahy emoce psychologie adolescentů náhradní rodinná péče deprivované děti sociální pracovnice
Mohlo by se vám také líbit..