Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Úterý 07.05
PPL Úterý 07.05
Osobní odběr Čtvrtek 09.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kundička / Návrat k sobě

Kundička / Návrat k sobě
18 %

376  Kč 460 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Tato kniha vás opět propojí s vašim nádherným ženstvím. Konečně přestanete ignorovat nebo dokonce potlačovat tu část sebe samé, která je klíčem k autentickému a naplněnému životu.

\n

Přestanete se cítit bezmocná, vyčerpaná a nespokojená a budete mít odvahu probudit v sobě sílu a potenciál, o kterých jste dosud možná neměla tušení.\nVrátit se do své síly skrze svou kundičku neznamená mít sex s hodně lidmi, mít ho pořád a prožívat jeden slastný orgasmus za druhým. Vlastně to vůbec není o sexu. Ano, může to tak by´t taky. Ale návrat do své síly skrze kundičku znamená, že si vezmete zpět svou erotickou sílu. \nCo se v knize dozvíte?

\n

Jak probudit své ženské tělo a spojit se se svými nejniternějšími touhami.\nPouze když znáte své touhy a svá přání, můžete si je začít plnit a dělat věci, které vás baví a dávají vám smysl.\nŽe potěšení není za odměnu, ale zdrojem vaší životní energie.\nNaučíte se na tento zdroj napojovat a začnete žít rozzářený a autentický život.\nŽe smyslnost není jenom o sexualitě.\nAle probuzená smylsnost a rozprouděná sexualita rozzáří i váš intelekt a vyladí emoční rovnováhu.\nJak vaše vzrušení může rozzářit všechno a všechny kolem vás.\nJak pocítit hluboké emoce, ztělesnit je a propojit se se svou nejhlubší sílou.\nI životní propady pro nás skrývají veliké dary, když máme odvahu a sílu, podívat se jim do očí.

\n
Autor:
Nakladatel: Knihy pro ženy
ISBN: 978-80-270-8759-4
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - paperback
Počet stran: 254
Mohlo by se vám také líbit..