Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Muži

Muži
12 %

309  Kč 350 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha německého autora Dietricha Schwanitze MUŽI se zabývá vážným problémem – vztahem obou pohlaví a mnoha iluzemi a mýty, k nimž jsou náchylné zejména ženy. Dělá to však velmi vtipně, s nadhledem a prokazuje při tom hlubokou znalost jak pestrých mužských typů, jimiž doplňuje jednotlivé kapitoly, tak i ženského pohledu na muže a mužský svět. Mladším čtenářům může kniha pomoci zbavit se letitých iluzí, a vyhnout se tak třeba i opakovaným „karambolům“ ve vztazích, ty starší zase určitě pobaví, když v knize najdou dokonale vykreslené představitele mužského světa, s nimiž třeba právě sdílejí společnou domácnost. Autor žádné pohlaví neupřednostňuje, žádnému se nevysmívá. Přináší však dostatek argumentů pro to, abychom si uvědomili, že muži a ženy nikdy nebyli, nejsou ani nebudou stejní. Přesto spolu mohou při porozumění a uznání své jinakosti dobře vycházet.Cestou k pochopení je určitě i Schwanitzova kniha. Tak tedy – šťastnou cestu!
Autor:
Nakladatel: Aleš Lederer - Naklad.Prostor
ISBN: 978-80-7260-212-4
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 336
Zařazení: populárně-naučné publikace maskulinita partnerské vztahy muži muži a ženy typologie osobnosti psychologie pohlaví
Mohlo by se vám také líbit..