Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 29.04
PPL Pondělí 29.04
Osobní odběr Úterý 30.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Rodiče a děti

Rodiče a děti
15 %

333  Kč 390 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Tato kniha vnikla na základě mých hlubinných poznatků v rodině. Jako moje kniha „O smrti a umírání“ tak i tato kniha byla pro mne velkým nárazem do duše, protože jsem si musela uvědomit podstatu mého chování k rodině a chování rodiny ke mně. Přitom přišly slzy, zklamání, nepochopení, zlost, ale čím více jsme v rodině čistili vztahy (stálo mě to hodně odvahy a sebezapření) tím více lásky jsme vzájemně nacházeli. Mizela omezení, spoutání, vlastnictví, nechuť říkat pravdu, ale začala se říkat pravda bez omezení a spoutání pocity druhých. Začala se žít svoboda, která pro nás všechny byla velkým darem. Začalo se nám lépe dýchat a celý náš rod, který trpěl po věky dýchacími potížemi se začal uzdravovat. Určitě se dobře pobavíte, protože kniha obsahuje i humor, obohatíte, protože kniha obsahuje i moudré články a naleznete, protože všichni prožíváme stejné situace.
Autor:
Nakladatel: Zděnka Blechová
ISBN: 978-80-87413-01-2
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu lesklá
Počet stran: 200
Zařazení: populárně-naučné publikace interpersonální komunikace duchovní poznání rozvoj osobnosti výchova dítěte rodiče a děti rodinné vztahy channeling
Mohlo by se vám také líbit..