Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Cesta k inkluzi

Cesta k inkluzi

202  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Nejnovější kniha Montessori pedagožky a terapeutky Lore Anderlikové přináší komplexní pohled na v dnešní době tolik diskutovanou otázku inkluze a její důležitost pro vývoj společnosti. Nezůstává jen u teorie, ale na řadě příkladů ukazuje strategie a postupy, jak úspěšné inkluze dosáhnout. Kniha je výbornou praktickou příručkou nejen pro odbornou veřejnost z řad pedagogů a sociálních pracovníků, ale i pro rodiče postižených dětí, kteří touží po tom, aby jejich potomci mohli vést plnohodnotný život a byli majoritní společností bez výjimky přijímáni. V praktické části knihy se autorka zaměřuje na zprostředkování dovednosti, bez níž není úplné začlenění do současné společnosti možné – zodpovědné zacházení s penězi.
Autor:
Nakladatel: Triton
ISBN: 978-80-7387-765-1
Jazyk : Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 216
Zařazení: příručky terapeutické metody metoda Montessori didaktické hry mentálně postižené děti integrovaná výchova a vzdělávání finanční gramotnost sociální inkluze
Mohlo by se vám také líbit..