Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Logopedická prevence v mateřské škole

Logopedická prevence v mateřské škole

180  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Logopedická prevence v mateřské škole je důležitou součástí pedagogické činnosti. Učitelky v mateřské škole významně přispívají k rozvoji přiměřené jazykové vybavenosti dětí. Často spolupracují s logopedy, ale vzhledem k odlišné odborné vybavenosti i jinému charakteru působení by neměly kopírovat jejich práci. Tato kniha informuje o možnostech pedagogického přístupu a klíčových kompetencích učitelů v logopedické prevenci v mateřské škole. Je prakticky orientovaná, informuje o způsobech, jimiž mohou učitelky předcházet poruchám řeči u dětí a rozvíjet řeč v podmínkách mateřských škol. Kniha nabízí návrhy edukačních aktivit, jejichž tématem jsou profese. Program je specifický v tom, že edukační aktivity jsou vytvořeny s ohledem na aktivní učení se dětí ve srozumitelných situacích vycházejících z praktického života. Kniha je určená logopedickým asistentkám a učitelkám mateřských škol.
Autor:
Nakladatel: PORTÁL, s.r.o.
ISBN: 978-80-262-0381-0
Rok vydání: 2013
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 80
Zařazení: praktická cvičení metodické příručky didaktické hry klíčové kompetence logopedie poruchy řeči komunikační dovednosti učitelky mateřských škol
Mohlo by se vám také líbit..