Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Problémy s chováním ve škole – jak na ně

Problémy s chováním ve škole – jak na ně
12 %

268  Kč 305 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha je určena zejména pro učitele základních škol. Věnuje se tématu prevence a intervence u žáků s problémy v chování. Zabývá se tradičními výchovnými přístupy rodiny i školy, zdravotnickými klasifikačními schématy se zaměřením na poruchy chování i tradičními edukačními cíli u dětí. Přestože těžiště knihy tvoří zdůvodnění změn přístupů učitelů k výchovným otázkám, pokládali autoři za nutné vysvětlit proměny cílů edukace u dětí, odlišný způsob uvažování o problémech s chováním i novější přístupy diagnostiky. Podstatné kapitoly se věnují způsobům, jak pracovat se třídou, s rodinou i jednotlivým žákem, aby jeho chování bylo v souladu s požadavky efektivního vzdělávání. Nezanedbatelná je také otázka možností, které dávají právní předpisy při vymáhání slušného chování žáků i spolupráce rodiny se školou při plnění společných cílů. Stručné kapitoly upozorňují na využití dalších institucí, které mají za úkol pomáhat škole a rodině. Čtvrtá část knihy se věnuje samotnému konceptu Individuálního výchovného plánu. Upozorňuje na úskalí, která jsou spojena s jeho vznikem i naplňováním, uvádí možné příklady jeho realizace u některých problémů a návrh formuláře pro zápis jednání. Závěr publikace obsahuje dílčí zkušenosti s Individuálním výchovným plánem v zahraničí.
Autor:
Nakladatel: Wolters Kluwer ČR, a.s.
ISBN: 978-80-7478-026-4
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 200
Zařazení: příručky výchova dítěte výchovné poradenství problémoví žáci rodina a škola prevence (sociální problémy) školní třídy
Mohlo by se vám také líbit..