Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Od satiry k ekonomii

Od satiry k ekonomii
5 %

347  Kč 365 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Ústředním tématem publikace je divadlo. Metodika je vhodná pro práci se staršími žáky 2. stupně v rámci českého jazyka. Vedle rozvoje základní, čtenářské gramotnosti vede žáky k práci s vlastními emocemi a k rozvoji gramotnosti sociální. Práce s bajkou – personifikace, satira, ironie, pointa, kontrast Sociální gramotnost – emoce, pocity, nálady, smysly, nálady, fantazie, postoje a zkušenosti Člověk a společnost – totalita, nacionalismus, demokracie, ekonomické a politické souvislosti Divadlo dokáže spojit učivo nejen vzdělávacích oborů, jako je Český jazyk a literatura a Člověk a společnost, ale i kultivovat osobnost žáka. Pokud hledáte inspiraci a zkušenosti, jak zpracovat téma vhodné pro žáky 8. a 9. tříd a zároveň chcete své žáky vést k hlubšímu zamyšlení, naleznete v této příručce výtečný návod.
Autor:
Nakladatel: RAABE
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 112
Zařazení: metodické příručky základní školy didaktické hry sociální dovednosti čtenářská gramotnost aktivizační metody ve výuce numerická gramotnost přírodovědná gramotnost
Mohlo by se vám také líbit..