Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 14.05
PPL Úterý 14.05
Osobní odběr Středa 15.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Přechod žáků ze základní na střední školu : pohledy z výzkumů

Přechod žáků ze základní na střední školu : pohledy z výzkumů

131  Kč 132 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace poskytuje průřez problematikou přechodu žáků ze základní na střední školu a v širších souvislostech i problematikou volby profesní orientace u dospívajících. Studie v ní obsažené jsou založeny na aktuálních kvantitativních i kvalitativních datech získaných u nás empirickým výzkumem. Záměrem autorů bylo upozornit na relevantní poznatky a možnosti prohloubeného zkoumání podmínek, faktorů a procesů, které rozhodování o volbě střední školy, jeden z klíčových mezníků ve vzdělávací dráze žáků, ovlivňují. Problematika je zkoumána v kontextu teorií, výzkumů a reality. Zabývá se zejména kariérovým poradenstvím, genderovou problematikou a projekcí budoucnosti u dětí a jejich rodičů. Autoři upozorňují na složitost a komplexnost procesu rozhodování, role aktérů a podpůrných struktur. Zvláštní pozornost je věnována roli školy, učitelů a rodičů.
Autor:
Nakladatel: Paido
ISBN: 978-80-7315-179-9
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 107
Zařazení: volba povolání kolektivní monografie střední školy profesní poradenství výzkumné projekty sociální původ absolventi základních škol
Mohlo by se vám také líbit..