Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Řemesla ve hře, písni a tanci

Řemesla ve hře, písni a tanci
14 %

256  Kč 299 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha představuje čtyřicet tradičních řemesel prostřednictvím lidových písní, hudebně pohybových her, tanců a ilustrací. Stylizovaným tanečním pohybem tak přibližuje dětem dnes už mnohdy zapomenutou práci řemeslníků. V úvodu každé kapitoly je vysvětlena podstata řemesla a jeho historický vývoj, následují tematické písně s notovým záznamem a popisem pohybového doprovodu, případně se schematickým náčrtem. Písně ve spojení s pohybem a tancem přispívají ke kultivaci a koordinaci pohybů, k prohlubování rytmického cítění dětí a také k lepším vztahům ve skupině vrstevníků. Děti se při společné tvořivé činnosti zbavují ostychu, uvolňují napětí a odbourávají stres. Publikace je doplněna CD s nahrávkami písní. Je určena učitelkám v MŠ, ZŠ, ZUŠ, vychovatelkám v družinách a vedoucím tanečních a dramatických kroužků.
Autor:
Nakladatel: PORTÁL, s.r.o.
ISBN: 978-80-7367-535-6
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 176
Zařazení: zpěvníky metodické příručky řemesla hudebně-pohybové hry lidové písně profese náměty, témata a motivy dětské taneční hry
Mohlo by se vám také líbit..