Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Logopedické vymalovánky

Logopedické vymalovánky
16 %

109  Kč 129 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Logopedické vymalovánky jsou určeny především předškolákům a začínajícím školákům, kterým činí potíže správná výslovnost některých hlásek. Vymalovánky mohou využívat nejen rodiče, ale také učitelé v mateřských a základních školách a speciální pedagogové. Při práci s dětmi je velmi důležitá motivace, protože pouze s její pomocí můžeme dosáhnout aktivace dítěte. A právě vymalovánky děti k práci vhodně motivují a pomáhají jim předejít možné nechuti k logopedickým cvičením. Současně s touto interaktivní knihou tedy nezapomeňte dětem podat kvalitní pastelky. V první části knihy jsou úkoly k procvičování hlásek, se kterými mívají děti největší potíže – Ď, Ť, Ň, L, C, S, Z, Č, Š, Ž, R, Ř. Nácvik je prováděn nejdříve pomocí slov, vět, popisu děje na obrázku, poté se děti naučí říkanku a nakonec udělají grafomotorické cvičení, které se vztahuje k říkance. V druhé části potom děti plní různé úkoly, při nichž procvičují nejen výslovnost, ale také rozvíjí slovní zásobu a schopnost souvisle se vyjadřovat, sluchové vnímání pro hlásky, zrakové vnímání, paměť, předložkové vazby a další důležité schopnosti a dovednosti. Aby se z cvičení nevytratila radost a zábava a přesto přinášely výsledky, poskytneme dětem dostatek času na seznamování s obrázky i úkoly. Ponecháme na volbě dětí, zda si obrázky vyplní před či po splnění úkolu. Kniha by měla dětem pomoci nejen v rozvoji komunikačních schopností, ale také připravit příjemné chvíle se zábavným „učením“.
Autor:
Nakladatel: Computer Press, a.s.
ISBN: 978-80-251-2517-5
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 64
Zařazení: publikace pro děti pracovní sešity děti předškolního věku grafomotorika logopedie řečové dovednosti komunikační dovednosti
Mohlo by se vám také líbit..