Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Radost z mála

Radost z mála
13 %

129  Kč 149 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Mít méně věcí je klíčem ke štěstí. Cítili jste někdy pocit zaplavení věcmi namísto radosti z veškerého toho majetku? Přejete si tajně, aby přišla vichřice a všechno harampádí z vašeho domu odnesla? Pokud ano, je čas zjednodušit si život!

Nenechte se zahlcovat věcmi, osvoboďte se od nich!
Kniha Radost z mála je zábavný, veselý průvodce minimalistickým způsobem života. V první části najdete inspirativní povzbuzující text o radosti a odměně plynoucí ze zmenšování množství věcí. Druhá část nabízí metody zefektivnění: deset jednoduchých kroků, jak zbavit váš dům přebytečných věcí. Třetí část jde místnost po místnosti a popisuje konkrétní způsoby, jak se s každou vypořádat. A čtvrtá část vám pomůže zredukovat seznam úkolů, získat tak více volného času a vysvětlí, jak můžeme úsporou místa chránit planetu.

Vykročte do spokojenějšího života bez zbytečné zátěže
Jste připraveni zbavit se nepotřebných věcí? Stačí otevřít tuto knihu a objevíte jednodušší a efektivnější cestu pro váš klidnější život.

Autor:
Nakladatel: ANAG, spol. s r.o.
ISBN: 978-80-7554-092-8
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 184
Mohlo by se vám také líbit..