Zásady řízení pro obor hotelnictví, gastronomie a turismu
13
%
536 Kč 615 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha poskytuje čtenářům přehled funkcí plánování, organizování, ovlivňování a kontroly, spojených s řízením v podnicích služeb, zvláště pak podniků v oboru hotelnictví, gastronomie a turismu.
Je prezentována z pohledu uživatele, což znamená, že je aplikovatelná pro konkrétní úkoly, povinnosti a okruhy zodpovědnosti, vykonávané jak liniovými, tak i vrcholovými manažery.
Kniha může být využita při školicích programech v jakémkoli druhu poskytování služeb, je ale zejména zaměřena na obor hotelnictví, gastronomie a turismu. Informace, které kniha obsahuje, se vztahují ke všem aktivitám vykonávaným manažery v praxi.
Autor: | D. V. Tesone |
Nakladatel: | Wolters Kluwer ČR, a.s. |
ISBN: | 978-80-7357-655-4 |
Rok vydání: | 2011 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Brožovaná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 400 |
Zařazení: | monografie • management • gastronomie • hotelnictví • cestovní ruch |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Elektronické zadávání veřejných zakázek
Michaela Poremská
-
Právo obchodních společností
Jan Vlasák
-
Výkladová stanoviska
Petr Bukovjan
-
Modelování při řízení
Petr Dlask
-
Personální management ve stavebnictví
Filip Bušina
-
Podnikání malých a středních podniků ...
Vladimír Vojík
-
Prosperující podnik v regionálním kon...
Ivana Kraftová
-
Moderní personalistika ve službách
Jan Žufan
-
Odhalte nepsaná pravidla hry v zaměst...
Isabel Nitzscheová
-
Základy horního a energetického práva
Ondřej Vícha
-
Oceňování bank, pojišťoven a dalších ...
Milan Hrdý
-
Nové trendy ve financích a ekonomice
David Mareš
-
Veřejná podpora v příkladech a poznám...
Michael Kincl
-
Živnostenský zákon Zákon o živnostens...
Vlasta Borovanová
-
Výběr z rozhodovací praxe k Úmluvě OS...
Komise OSN pro mezinárodní obchodní právo (UNCITRAL)
-
Konflikty ve škole
Zuzana Svobodová