Nové předpisy pro hygienu veřejného stravování
9
%
151 Kč 165 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Úspěšný titul, který vychází již ve čtvrtém vydání, zahrnuje soubor předpisů potřebných pro management a zaměstnance provozoven: zákon o ochraně veřejného zdraví, platné znění novelizované vyhlášky č. 137/200 Sb., tři přímo účinná nařízení Evropského parlamentu, Rady a Komise a pracovní dokumenty EU, které dávají provozovatelům návod k dosažení mezinárodního hygienického standardu založeného na principech HACCP.
Součástí publikace je obšírné vysvětlení změn v právní úpravě, novinek a praktická doporučení.
Publikace je určena k prvnímu seznámení s novou problematikou pro široký okruh majitelů a zaměstnanců provozoven veřejného stravování.
Nakladatel: | Martin Novotný - Newsletter |
ISBN: | 80-7350-078-7 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Kniha |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Zákon o obchodních korporacích s kome...
Josková Lucie, Pravda Pavel
-
Valná hromada s. r. o.
Tomáš Dvořák
-
Právní subjektivita
-
50 otázek a odpovědí z pracovněprávní...
Nataša Randlová
-
Akciová společnost a rozptýlené vlast...
Aleš Borkovec
-
Zákoník práce 2011
-
Manuál českého exportéra II.díl
Břetislav Ošťádal
-
Kodex bytového práva 2011
Jiří Kocourek; Jaroslav Čermák; Jaroslav Pešutka
-
Wirtschaftsrecht - leicht gemacht
Melchior, Robin
-
Standardfälle Arbeitsrecht
Gruber, Joachim
-
Smlouva o tichém společenství
Jaromír Kožiak
-
EU Competition Law
Ezrachi, Ariel