Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Atlas transformace

Atlas transformace
25 %

538  Kč 715 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace Atlas transformace je globálním průvodcem po transformačních procesech. Cílem publikace je vytvořit pomocí strukturovaných hesel a uměleckých grafů nástroj pro uchopení procesů společenských a politických změn v zemích, které samy přijaly adjektivum „transformační“, anebo jsou tímto termínem označovány. Atlas transformace je publikován v češtině a shrnuje více než 200 základních „hesel“ a klíčových termínů transformace. Do knihy přispívá několik desítek autorů z celého světa a jsou v ní znovu publikovány některé zásadní dobové texty. Publikace Atlas transformace je globálním průvodcem po transformačních procesech. Cílem publikace je vytvořit pomocí strukturovaných hesel a uměleckých grafů nástroj pro uchopení procesů společenských a politických změn v zemích, které samy přijaly adjektivum „transformační“, anebo jsou tímto termínem označovány. Atlas transformace je publikován v češtině a shrnuje více než 200 základních „hesel“ a klíčových termínů transformace. Do knihy přispívá několik desítek autorů z celého světa a jsou v ní znovu publikovány některé zásadní dobové texty. Kniha získala v roce 2011 druhou cenu v soutěži "Nejkrásnější knihy světa".
Nakladatel: tranzit.cz
ISBN: 978-80-87259-03-0
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: brožovaná
Počet stran: 829
Zařazení: atlasy výkladové slovníky texty terminologické slovníky ekonomická transformace společenská transformace sociální změna politická transformace sociální procesy
Mohlo by se vám také líbit..