Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Evropská unie pro střední školy

Evropská unie pro střední školy
23 %

139  Kč 179 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Publikace Evropská unie pro střední školy ve svých čtyřech hlavních částech seznamuje jak s vývojem evropské integrace, tak s její podobou. Dočtete se tako institucích Evropské unie a jejich fungování. Velký prostor je věnován obsahu evropské integrace, ketrý tvoří splečné politiky. Součástí učebnice je také část, která je věnována šancím a příležitostem, jež Evropská unie nabízí mladým lidem. Věta "Evropa bez hranic" již totiž není pouhým sloganem. Problematika evropské integrace je často suchopárnou a nudnou látkou, která sklouzává do záplavy termínů, jmen a definic. Učební text Evropská unie pro střední školy se tomuto úskalí chtěl vyhnout. Proto je vybaven řadou pomůcek. Grafy a schémata by měly napomoci porozumět předkládané látce, kontextové otázky jsou zacíleny na opakování probraného učiva. Text je obohacen rámečky za zajímavostni, architekti evropské integrace totiž byli také jen lidé. Na konci každé kapitoly následuje několik námětů k zamyšlení a samostatné práci.
Autor:
Nakladatel: Mezinárodní politologický ústav Masarykovy univerzity
ISBN: 80-210-3976-0
Rok vydání: 2006
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: brožovaná
Počet stran: 156
Zařazení: evropská integrace učebnice středních škol dějiny evropské integrace politiky Evropské unie institucionální struktura
Mohlo by se vám také líbit..