Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vybrané kapitoly ze sociálního zabezpečení 1. díl

Vybrané kapitoly ze sociálního zabezpečení 1. díl
15 %

393  Kč 460 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Třetí aktualizované vydání publikace věnované sociálnímu zabezpečení v České republice. První, obecně zaměřený díl učebního textu, který se věnuje problematice sociálního zabezpečení, podává přehled o subsystémech sociálního zabezpečení, vysvětluje základní pojmy a výchozí strategie. Z obsahu prvního dílu: sociální stát a sociální politika, mezinárodní úmluvy v sociální oblasti, sociální politika v ČR, organizace a řízení sociálního zabezpečení, lékařská posudková služba, základní aktivity sociálního státu, tj. minimální příjem, důchodové a nemocenské pojištění, úraz a nemoci z povolání, péče o zdraví, sociální zabezpečení v nezaměstnanosti, státní sociální podpora, dítě v sociálním zabezpečení a sociální zabezpečení v Evropské unii. Všechny dostupné informace i právní předpisy jsou platné k dubnu roku 2007.
Autor:
Nakladatel: Karolinum
ISBN: 978-80-246-1393-2
Rok vydání: 2007
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Vazba: Viazaná
Počet stran: 614
Zařazení: učebnice vysokých škol sociální zabezpečení sociální služby sociální pomoc zdravotně-sociální péče sociálně-právní ochrana
Mohlo by se vám také líbit..