Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Čtvrtek 09.05
PPL Čtvrtek 09.05
Osobní odběr Pátek 10.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Vybrané bezpečnostní hrozby a rizika 21. století

Vybrané bezpečnostní hrozby a rizika 21. století

524  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha se pokouší popsat a diskutovat vybrané bezpečnostní hrozby a rizika, která nabývají v posledních letech na významu. Autoři jednotlivých kapitol se pokusili čtenářům předložit čtivé texty, které jsou podloženy relevantními informacemi z primárních zdrojů či literatury. Zpracovaná témata diskutují zásadní problémy a trendy současného bezpečnostního výzkumu. Jednotlivé kapitoly se zabývají jak teoretickým vymezením základních pojmů, tak i konkrétním hrozbám a rizikům (např. terorismem, politickým extremismem, organizovanému zločinu, proliferací zbraní hromadného ničení, pirátstvím atp.). Monografie může sloužit jako text do kurzů s bezpečnostní tematikou, které jsou realizovány na vysokých školách, a čtenářům z řad odborné i laické veřejnosti napomoci v základní orientaci v popisované problematice. Kniha se pokouší popsat a diskutovat vybrané bezpečnostní hrozby a rizika, která nabývají v posledních letech na významu. Autoři jednotlivých kapitol se pokusili čtenářům předložit čtivé texty, které jsou podloženy relevantními informacemi z primárních zdrojů či literatury. Zpracovaná témata diskutují zásadní problémy a trendy současného bezpečnostního výzkumu. Jednotlivé kapitoly se zabývají jak teoretickým vymezením základních pojmů, tak i konkrétním hrozbám a rizikům (např. terorismem, politickým extremismem, organizovanému zločinu, proliferací zbraní hromadného ničení, pirátstvím atp.). Monografie může sloužit jako text do kurzů s bezpečnostní tematikou, které jsou realizovány na vysokých školách, a čtenářům z řad odborné i laické veřejnosti napomoci v základní orientaci v popisované problematice. Kniha se pokouší popsat a diskutovat vybrané bezpečnostní hrozby a rizika, která nabývají v posledních letech na významu. Autoři jednotlivých kapitol se pokusili čtenářům předložit čtivé texty, které jsou podloženy relevantními informacemi z primárních zdrojů či literatury. Zpracovaná témata diskutují zásadní problémy a trendy současného bezpečnostního výzkumu. Jednotlivé kapitoly se zabývají jak teoretickým vymezením základních pojmů, tak i konkrétním hrozbám a rizikům (např. terorismem, politickým extremismem, organizovanému zločinu, proliferací zbraní hromadného ničení, pirátstvím atp.). Monografie může sloužit jako text do kurzů s bezpečnostní tematikou, které jsou realizovány na vysokých školách, a čtenářům z řad odborné i laické veřejnosti napomoci v základní orientaci v popisované problematice.
Autor:
Nakladatel: Mezinárodní politologický ústav Masarykovy univerzity
ISBN: 978-80-210-5288-8
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: 1 x kniha
Počet stran: 276
Zařazení: terorismus kolektivní monografie mezinárodní bezpečnost bezpečnostní politika extremismus asymetrická válka energetická bezpečnost
Mohlo by se vám také líbit..