Oxid siřičitý v enologii
347 Kč
Expedice za 2 až 3 dny
Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.
| Autor: | Miloš Michlovský |
| Nakladatel: | Radix |
| ISBN: | 9788090531901 |
| Jazyk : | Čeština |
| Vazba: | Paperback |
| Počet stran: | 152 |
| Zařazení: | studie • vinařství • oxid siřičitý |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Encyklopedie degustace vína
Miloš Michlovský
-
Technologie šampaňského
Miloš Michlovský
-
Šlechtění révy vinné
Miloš Michlovský
-
Mikrobiologie a biochemie vína
Miloš Michlovský
-
Sociální pedagogika a její dvě české ...
Balvín Jaroslav
-
Ó, sladké stáří
Dienstbier Zdeněk, Procházková Zdenka,
-
Staletí pospolu
Jiří Ryvola
-
Rosé – veselý i vážný vícebarevný svě...
Stávek Jan
-
Leda že
Václav Hons
-
Průvodce stárnutím aneb jak ho oddáli...
Zdeněk Dienstbier
-
Vodní hudba - Poema na motivy života ...
Hons Václav
-
Havran se zlomeným křídlem
Petr Krul
-
Hodinová věž
Václav Hons
-
Vyženeš dveřmi stěhovavého ptáka, vrá...
Václav Hons
-
Asklépiovi dejte kohouta
Václav Hons
-
Chození po alenkách
Václav Hons
