Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 08.05 )
Česká pošta Pátek 10.05
PPL Pátek 10.05
Osobní odběr Pondělí 13.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Oxid siřičitý v enologii

Oxid siřičitý v enologii

320  Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha našeho předního vinařského odborníka je určena všem producentům vína. Kniha podává ucelený přehled metod jak se vyhnout nadměrnému síření vína a jak obsah SO2 ve vínu minimalizovat. Ne formou „kuchařky“ (vezmi hrst síry a nasyp ji do vína), ale vysvětlením podstaty dějů.
Autor:
Nakladatel: Radix
ISBN: 9788090531901
Jazyk : Čeština
Vazba: Paperback
Počet stran: 152
Zařazení: studie vinařství oxid siřičitý
Mohlo by se vám také líbit..