Příručka správné hygienické praxe
376 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
České a slovenské odborné nakladatelství ve spolupráci se Svazem obchodu a cestovního ruchu ČR připravilo v edici Moderní obchod II. vydání velmi úspěšného titulu s názvem Příručka správné hygienické praxe při prodeji potravin v maloobchodě.
Příručka je uceleným přehledem a výkladem požadavků evropské i české legislativy, přístupů k hygieně v obchodě v souvislosti s novými evropskými předpisy shrnutými do tzv. "hygienického balíčku".
Příručka seznamuje podnikatele, provozovatele a vedoucí pracovníky maloobchodních prodejen s nebezpečími i riziky vyplývajícími z charakteristických vlastností potravin, dále s obecnými hygienickými požadavky kladenými na potravinářské prodejny, i zajištěním bezpečnosti a vhodnosti prodávaných potravin pro lidskou spotřebu.
I když je Příručka správné hygienické praxe zpracovaná živnostenským společenstvem především pokynem pro zabezpečení postupů obchodních subjektů, je k ní při prováděných kontrolách přihlíženo i dozorovými orgány.
Nakladatel: | České a slovenské odbor.nakl. |
ISBN: | 978-80-86835-07-5 |
Jazyk : | Čeština |
Druh: | Kniha |
Vazba: | Pevná bez přebalu lesklá |
Počet stran: | 90 |
Zařazení: | příručky • hygiena potravin • hygiena • prodejny potravin |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Somatologie
Dylevský Ivan
-
Učebnice ájurvédy I. - Základní principy
Vasant Lad
-
Speciální patologie
Ctibor Povýšil
-
Autoimunitní řešení
Amy Myers, M. D.
-
Akutní kardiologie
Jiří Kettner
-
Psychologie pro učitelky mateřské školy
Václav Mertin; Ilona Gillernová
-
Fyziologie a patologická fyziologie
Richard Rokyta
-
Program Ano NO skutečný zachránce života
Louis J. Ignarro
-
Farmakologie Lékařské repetitorium
-
Funkční anatomie
Dylevský Ivan
-
Propedeutika vnitřního lékařství
Ladislav Chrobák
-
Dermatovenerologie
Jiří Štork