Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 01.04
PPL Pondělí 01.04
Osobní odběr Úterý 02.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Efektivní strategie formování právního vědomí středoškolských studentů

Efektivní strategie formování právního vědomí středoškolských studentů
22 %

295  Kč 380 Kč

Expedujeme 1 až 2 dny

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha mapuje úroveň středoškolského právního vědomí a zejména pak způsoby, kterými je možné ho kultivovat. Nezůstává jen na poli teorie, ale popisuje i konkrétní efektivní výukové strategie, které se osvědčují v praxi. Publikace je určena zejména všem středoškolským učitelům základů společenských věd a volitelných seminářů, kteří vyučují základy práva. Inspiraci mohou najít nejen v efektivních výukových strategiích, ale i nejrůznějších projektech zaměřených na kultivaci právního vědomí, v kritériích pro výběr dobré středoškolské učebnice práva a celé řadě konkrétních didaktických doporučení. Autor odkazuje čtenáře i na připravené právní lekce, sborníky ukázkových aktivit a literaturu, ze které je možné čerpat další nápady pro učení. Vedle řady praktických informací nabízí publikace i teoretické vymezení a zakotvení samotného pojmu právního vědomí a porovnává jeho vyspělost u českých středoškolských studentů a jejich zahraničních vrstevníků.
Autor:
Nakladatel: Leges
ISBN: 978-80-7502-013-0
Rok vydání: 2014
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 280
Zařazení: monografie učebnice středních škol právo občanská výchova středoškolští studenti předmětová didaktika vzdělávací projekty empirický výzkum právní vědomí
Mohlo by se vám také líbit..