Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Úterý 30.04
PPL Úterý 30.04
Osobní odběr Čtvrtek 02.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Stegosaurus - Vek dinosaurov (slovensky)

Stegosaurus - Vek dinosaurov
22 %

296  Kč 377 Kč

Expedice za 2 až 3 dny

Sleva až 70% u třetiny knih

Tituly z edície Vek dinosaurov sú určené všetkým zvedavým školákom, ktorí sa zaujímajú o život v časoch, keď na našej planéte vládli obrovské jaštery. Škatuľa s prehľadne usporiadanou, krásne ilustrovanou 32-stranovou publikáciou obsahuje aj veľkú farebnú trojrozmernú skladačku dinosaura vyrobenú z tvrdej lepenky.

\n

V knižke Stegosaurus sa deti dozvedia veľa zaujímavého nielen o tomto konkrétnom dinosaurovi, ale tiež zistia, ako planéta Zem vyzerala v čase, keď tento majestátny bylinožravec ešte na nej žil. Malí šikovníci si potom môžu zostaviť model stegosaura s odklápateľnými časťami, ktoré ukážu aj dinosaurove kosti! \nPomocou knižky sa rozvíjajú: \n- slovná zásoba \n- učenie hrou, základné znalosti z odboru paleontológie \n- jemná motorika \n- priestorová predstavivosť \n- škatuľa so šnúrkou\n- 3D skladací lepenkový model,\n- vyhovuje normám Európskej únie (označenie CE) \nVek: 6+

\n

Ilustrácie: Valentina Manuzzato

Autor:
Nakladatel: Rebo
ISBN: 978-80-255-1227-2
Rok vydání: 2020
Jazyk : SLK
Vazba: brožovaná/paperback
Počet stran: 32
Mohlo by se vám také líbit..