Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 22.05
PPL Středa 22.05
Osobní odběr Čtvrtek 23.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork

 Butchering Poultry, Rabbit, Lamb, Goat, and Pork
20 %

481  Kč 603 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
More and more people are deciding to raise small animals for meat. This book begins with information about food safety, freezing and packaging, tools and equipment, butchering methods, and pre-slaughter conditions before moving into the specifics of slaughtering and butchering each type of smaller animal - chicken, rabbits, sheep, and pigs.
Autor:
Nakladatel: Storey Publishing LLC
ISBN: 9781612121826
Rok vydání: 2014
Jazyk : Angličtina
Vazba: Paperback
Počet stran: 432
Mohlo by se vám také líbit..