Avocado
4906 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Although avocado has been cultivated and consumed for more than 9000 years near its centre of origin in Latin America, world production and trade has increased dramatically over the past few decades. This second edition provides a comprehensive review of avocado production, science and technology.
Nakladatel: | CABI Publishing |
ISBN: | 9781845937010 |
Rok vydání: | 2013 |
Jazyk : | Angličtina |
Vazba: | Hardback |
Počet stran: | 576 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Receptury studených pokrmů
Jaroslav Runštuk
-
Léčivé a kouzelné byliny
Wolf-Dieter Storl
-
Velká obrazová encyklopedie Svět zvířat
-
Myslivost
-
Drahokamy kolem nás - Lokality sběru ...
Toegel Vlastimil
-
Pastva pro včely
Günter Pritsch
-
Technické kreslení a deskriptivní ge...
Josef Švercl
-
Ptáci
-
Ptáci našich lesů a zahrad
Hannu Jännes
-
Houby
Hagara Ladislav
-
Průvodce přírodou do kapsy
neuveden
-
Plazi - Fauna ČR
Moravec Jiří
-
Blueberries
Retamales, Jorge (Universidad de Talca, Chile); Hancock, James (Michigan State University, USA)
-
Nutrition Experiments in Pigs and Po...
-
Cucurbits
Wehner, Professor Todd C (North Carolina State University, USA); Naegele, Dr Rachel P. (USDA ARS, USA); Myers, Professor
-
The Silviculture of Trees Used in Bri...
Saville, Peter (Kingston University, UK)