Food and the Mid-Level Farm
9
%
288 Kč 318 Kč
Sleva až 70% u třetiny knih
Practitioners and scholars from a range of disciplines discuss how midsize farms can better connect with consumers, organize collectively to develop markets for their products, and promote public policies that address agriculture-of-the-middle issues.
| Nakladatel: | MIT Press Ltd |
| ISBN: | 9780262122993 |
| Rok vydání: | 2008 |
| Jazyk : | Angličtina |
| Vazba: | Hardback |
| Počet stran: | 320 |
Mohlo by se vám také líbit..
-
Tobiáš Lolness (souborné vydání)
Timothée de Fombelle
-
Kdo zabil Snížka?
Petra Soukupová
-
Příšerné příběhy strýce Montaguea
Chris Priestley
-
Vango
Timothée de Fombelle
-
Příšerní nezbedníci
Markéta Vydrová, Martina Drijverová
-
Cesta kolem světa za 80 dní
Verne Jules
-
Pán vzduchu
Ondřej Neff, Milan Fibiger
-
Jak správně mluvit dracky (Škyťák Šel...
Cowell Cressida
-
Jak zamotat dračí příběh (Škyťák Šelm...
Cowell Cressida
-
Klofáci
Miloš Kratochvíl
-
Zámečtí orli
Stanislav Štefáček
-
Bouráci
Miloš Kratochvíl
-
Energy and Civilization
Václav Smil
-
Harvesting the Biosphere
Václav Smil
-
The Sciences of the Artificial
Bangert, Simon Herbert
-
A Brain for Numbers
Nieder, Andreas (Professor of Animal Physiology, University of Tubingen)
