Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 16.05
PPL Čtvrtek 16.05
Osobní odběr Pátek 17.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Food Chemistry

 Food Chemistry
15 %

2032  Kč 2 396 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
This book has long been the leading reference on food chemistry and technology. This latest edition covers new topics such as BSE detection, or acrylamide, and offers expanded treatment of food allergies and alcoholic drinks, or phytosterols.
Autor:
Nakladatel: Springer-Verlag Berlin and Heidelberg GmbH & Co. KG
ISBN: 9783540699354
Rok vydání: CZE
Jazyk : Čeština
Vazba: CZE
Počet stran: CZE
Mohlo by se vám také líbit..