Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Člověk, orchidej a chobotnice

Člověk, orchidej a chobotnice
18 %

286  Kč 349 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Badatel, průkopník potápění, filmař, vynálezce a aktivista Jacques Cousteau během svých fascinujících a často nebezpečných výprav jako první odhalil složitost a nádheru pozemského i podmořského života – a byl svědkem toho, jak se na životním prostředí podepsala lidská činnost. Ve své poslední knize, která je konečně poprvé publikována i u nás, Cousteau předkládá své hluboce erudované názory na záchranu světového přírodního bohatství pro budoucí generace a prokládá je dobrodružnými příhodami z výprav. Ve spolupráci s autorkou Susan Shiefelbeinovou upozorňuje na hazardování s lidským zdravím, nadměrný rybolov a vykořisťování světových oceánů, na nebezpečí rozvoje nukleárního programu, a apeluje na odpovědnost vědců, politiků a všech lidí vůči životnímu prostředí. Tato nesmírně předvídavá, až jasnozřivá publikace je svědectvím o životě a díle jednoho z největších dobrodruhů moderní doby.
Autor:
Nakladatel: Mladá fronta
ISBN: 978-80-204-2109-8
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná s přebalem lesklá
Počet stran: 336
Zařazení: populárně-naučné publikace znečištění životního prostředí ochrana životního prostředí ochrana moří znečištění moří
Mohlo by se vám také líbit..