Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Divoká symfonie

Divoká symfonie

420  Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Dan Brown si odskočil od dobrodružství profesora Langdona a vydává svou první dětskou knížku!
Divoká symfonie představuje mimořádně zábavný čtenářský zážitek nejen pro děti, ale i pro jejich rodiče. Bohatě ilustrovaná kniha je složena z půvabných, hravých básniček, v nichž maestro Myšák se svou věrnou taktovkou seznamuje čtenáře se svými zvířecími kamarády, od gepardů a klokanů až po slony a velryby. Každá dvojstrana je věnována jinému zvířátku a formuluje ponaučení do života, které se může stát podnětem k rozhovorům na téma soucitu, trpělivosti, úcty a sebedůvěry, prožívání přítomnosti, života beze spěchu nebo toho, jak důležité je přátelství. Ilustrace Susan Batoriové dodávají knize humor přístupný dětskému čtenáři, a navíc se pro zvídavé čtenáře všech věkových kategorií v kulisách propracovaných obrázků skrývají různé rébusy.
Děti a dospělí si nadčasovou publikaci mohou vychutnat jak formou tradičního čtení, tak i s doprovodem autorových orchestrálních skladeb věnovaných jednotlivých zvířátkům. Umožňuje to interaktivní aplikace pro chytré telefony: stačí namířit fotoaparát mobilního zařízení na dotyčnou stránku, a pomocí rozšířené reality si můžete příslušnou skladbu hned poslechnout.

Dan Brown je rozený vypravěč. Rytmus a rébusy ho fascinují od tří let. Rád se o své příběhy dělí prostřednictvím knížek, hudby a poezie pro knihomoly všech věkových kategorií. Je autorem mnoha mezinárodních bestsellerů včetně celosvětového fenoménu jménem Šifra mistra Leonarda. Divoká symfonie je jeho debutem v oblasti knížek pro nejmenší.
Žije v Nové Anglii se svým labradorem Winstonem.
Autor:
Nakladatel: Argo
ISBN: 9788025732922
Rok vydání: 2020
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 40
Mohlo by se vám také líbit..