Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 24.04
PPL Středa 24.04
Osobní odběr Čtvrtek 25.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Pohádky z Dobráčkova

Pohádky z Dobráčkova
14 %

259  Kč 299 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Knížka Pohádky z Dobráčkova je určená pro nejmenší děti předškolního věku, ale jejích deset příběhů zaujme i začínající čtenáře. Pohádky jsou psané s humorem, ale nesou i poselství dobra, které je dětské duši srozumitelné. Dědinka Dobráčkov je součástí království, kde žijí lidé, kteří si pomáhají a jsou na sebe slušní. V knize jsou milí nejen lidé, ale příjemný je i drak, vodník, a dokonce i čert pomůže chudobné babičce. Nejhorší postavičkou z celé knihy je tak nakonec jen lakomý sedlák, kterého vytrestá čert, protože lže a chce podvádět...

Autor tyto příběhy vymýšlel, psal a vyprávěl vlastním dětem, když byly ještě úplně malé. Chtěl jim nabídnout alternativu proti přílivu "akčních pohádek". V České republice kniha vyšla v roce 1994 a následně se v Divadle šansonu, či Divadle Bolka Polívky jednotlivé příběhy hrávaly jako divadelní představení. Několikrát byly pohádky adaptované v českých soukromých rádiích (Proglas, Rádio Pohádka) i ve státním rozhlase. Naše vydání je upravené a vychází v nakladatelství PETRUS v dětské edici PROLES. Bohatě – akademickou malířkou Lucií Ondreičkovou – ilustrovanou knihu typograficky upravil Marek Kianička. Design knihy Barbora Šajgalíková.
Autor:
Nakladatel: Petrus
ISBN: 9788098813077
Rok vydání: 2017
Jazyk : Čeština
Vazba: vázaná
Počet stran: 146
Mohlo by se vám také líbit..