Termín obdržení zásilky
Česká pošta Čtvrtek 16.05
PPL Čtvrtek 16.05
Osobní odběr Pátek 17.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kdopak by se čertů bál

Kdopak by se čertů bál
15 %

255  Kč 299 Kč

Odesíláme do 1 až 2 týdnů

Sleva až 70% u třetiny knih
\n

Pod Čertovou horou v Čertově lese stojí opuštěný zámeček. Lidé z nedaleké vsi mu říkají U Starého čerchmanta. A skutečně! Do zámku se nastěhovali dva čerti – starý zkušený Černoprsk a jeho vnouček Trdlík. Peklo je vyslalo na zem, aby dělali na světě pořádek a trestali lidské nepravosti. Nedaleko v lese ovšem také stojí hájovna a dcera hajného Rozárka nové nájemníky zámečku náhodou objeví. A protože to je nebojácné a hodné děvče, čertů se nebojí, naopak – začne s Trdlíkem kamarádit. Společně tak napraví nejednu křivdu a lumpárnu.

\n

Úvodní písnička ke každému dílu:\nKde se vzali, tu se vzali \npekelníci rohatí\na ten, kdo se špatně choval, \nbrzy za to zaplatí. \nČerný kožich, velké rohy, \nvšak je znáte z pohádek,\nkdyž přiletí na svět lidí, \nzačnou dělat pořádek.

\n

Závěrečná písnička ke každému dílu:\nHadry cucky, hrom a blesky,\nbuďte hodní, ať je klid.\nŘeknu vám to lidi česky,\nnormální je nezlobit.

\n

Hadry cucky, hrom a blesky,\nnám se tady líbí moc.\nNa světě je přece hezky,\nna shledanou, dobrou noc.

\n

Kniha k sedmidílnému Večerníčku, který namluvil Ivan Trojan.

\n
Autor:
Nakladatel: Česká televize
ISBN: 978-80-7404-353-6
Rok vydání: 2022
Jazyk : Čeština
Vazba: Knihy - vázané
Počet stran: 128
Mohlo by se vám také líbit..