Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 23.04
PPL Úterý 23.04
Osobní odběr Středa 24.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Pes Moko a jeho oko (slovensky)

Pes Moko a jeho oko
16 %

209  Kč 250 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih

Psík Moko má len jedno oko. Keďže sa mu preto všetci smejú, žije ďaleko od ľudí a zvierat. Jedného dňa si povie, že samota ho už nebaví. Zbalí si mapu, kompas, deku a granule a vydáva sa na dobrodružnú cestu za novým okom. Zablúdi až do lunaparku, kde spozná malého Viliho. Ten mu pomôže hľadať nové očko a spoločne stretávajú rôzne podivné bytosti . Tie ich naučia, že z toho, čo je iné, než sme my, nemusíme mať strach. Že dobro a krása vychádzajú odinakiaľ. A že sú dôležitejšie veci než to, ako vyzeráme. Pes Moko a jeho oko je šarmantný rozprávkový príbeh vo veršoch pre deti a ich rodičov od známej slovenskej poetky.

\n

Mirka Ábelová (1985) je slovenská poetka, rozhlasová redaktorka, občasná textárka a prekladateľka. Doteraz napísala štyri básnické zbierky pre dospelých. Pes Moko a jeho oko je jej prvá knižka pre deti.

\n

Ukážka z knihy: \nĎaleko od všetkých ľudí,\nkúsok vpravo od mesta,\nnadránom sa psíča budí,\nsníva si sen o cestách.

\n

Slnko šteklí stromom vlasy,\nešte trochu ospalé,\nlúčom pritom, nechtiac asi,\nklepne šteňa po hlave.

\n

Labkou pretrie jedno oko,\nktoré zľahka otvoril:\nzobudil sa psíček Moko,\nnie je mu to po vôli.\nTreba vstávať, milý Moko,\nhor sa rýchlo do sveta!\nRozbehni sa rýchlym krokom,\nsýkorka tiež odlieta.

Autor:
Nakladatel: OZ Brak
ISBN: 978-80-89921-38-6
Rok vydání: 2020
Jazyk : SLK
Vazba: pevná
Počet stran: 88
Mohlo by se vám také líbit..