Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Kouzelná lucerna

Kouzelná lucerna
12 %

291  Kč 329 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Povzbuzovat dítě k tomu, aby meditovalo, může na první pohled vypadat jako snaha o nemožné. Ve skutečnosti však může meditace – pokud k ní přistupujeme vynalézavým a lákavým způsobem – dětem v mnoha ohledech velmi prospět. Může je zbavit úzkosti, zvýšit jejich sebevědomí, dát volný průchod jejich představivosti, ukázat jim skutečnou hodnotu klidu a zamyšlení a pomoci jim, aby z nich vyrostli vyrovnaní adaptabilní lidé. V této knize najdete dvacet pohádek určených dětem ve věku 4 až 8 let. Hlasité předčítání těchto textů vtáhne děti do báječných dobrodružství a naplno podnítí jejich představivost. Meditační příběhy mají za cíl pomoci dětem udržet pozornost, zbavit je obav, získat sebedůvěru a naučit je důvěřovat okolnímu světu. Speciální afirmace pomáhají rodičům vystihnout hlubší význam příběhu, aby se z něj dítě mohlo lépe poučit. Každý příběh začíná tím, že si dítě v duchu bere kouzelnou lucernu a vydává se na tajuplnou cestu, na níž objevuje celý nový svět fantazie. Tato kniha vám pomůže ve vašich dětech prohlubovat koncentraci, tvořivost, sebedůvěru a uvolnění.

Autor:
Nakladatel: Synergie
ISBN: 978-80-7370-164-2
Rok vydání: 2010
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Pevná bez přebalu matná
Počet stran: 144
Zařazení: příručky příběhy rozvoj myšlení vyprávění rodiče a děti meditace sebevědomí rozvoj inteligence sebedůvěra představivost rozvoj pozornosti
Mohlo by se vám také líbit..