Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

BABY born Soft Touch, v kroji, 43 cm

BABY born Soft Touch, v kroji, 43 cm

1675  Kč 1 699 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

BABY born má svůj vlastní kroj. Krásné šedé šatičky jsou ozdobeny růžovými krajkovými volánky a knoflíky ve tvaru srdíček. Na hlavě má BABY born nádhernou čelenku ušitou z růžiček ve světlém a tmavém odstínu růžové. Malými růžičkami má BABY born posetou i růžovou zástěrku. Všechny růžičky na zástěrce s velikou mašlí pozoruje kačenka Berta. Ke kroji si BABY born obula ladící – jak jinak než růžové – baleríny.\nSoučástí balení jsou barevně sladěné doplňky, které panenka potřebuje, aby mohla předvést svých 9 funkcí. BABY born umí pít vodu z lahvičky a jíst kašičku z talířku pomocí lžíce. A pak už je čas na nočníček, kam se může vyčůrat nebo vykakat. Někdy ale BABY born radši zůstane v plence. Když je rozmrzelá, můžeš ji uklidnit dudlíkem, který díky řetízku neztratí. \nRučičky, nožičky a hlava panenky BABY born jsou pohyblivé. Večer se BABY born ráda vykoupe ve vaně. Když ji položíš na záda, zavře oči a brzy usne. Pak už se jí zdá o tom, co krásného dnes v kroji zažila. Tělíčko panenky BABY born Soft touch je vyrobeno z velmi příjemného měkčeného materiálu.

\n

• Panenka BABY born Soft touch.\n• 9 realistických funkcí pro spoustu zábavy.\n• Různorodé hry s panenkou BABY born povzbuzují dětskou představivost a bylo prokázáno, že podporují rozvoj sociálních dovedností a hodnot jako je zodpovědnost, komunikace a empatie.\n• Funguje bez baterií.

\n

Panenka BABY born Soft touch, 43 cm, v kroji, čelence a balerínách. Součástí je talířek se lžičkou, lahvička, nočník, dudlík s řetízkem, plenka, porce kašičky, rodný list pro panenku a náramky přátelství pro panenku a její malou maminku.

Nakladatel: Zapf
ISBN: 4001167827451
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..