Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Šťastný pes

Šťastný pes
14 %

299  Kč 349 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Známý trenér psů a držitel Emmy za svůj pořad na CBS Lucky Dog publikuje svůj tréninkový program, který z každého psa udělá za pouhých sedm dnů vychovaného psa.

Každý týden Brandon McMillan vezme z útulku jednoho necvičeného psa. Ve dnech, které následují, tito psi procházejí zázračnou proměnu, učí se McMillanovi důvěřovat a zvládnou 7 základních povelů, díky nimž se z nich stane dobře vychovaný domácí mazlíček a dokonce i služební pes. Nyní ve své první knize McMillan předává své znalosti, které získal prací s tisíci psů všech plemen a osobnosti, aby pomohl čtenářům ze svých mazlíčků vychovat dobře cvičené společníky.

První lekcí Lucky Dog je budování důvěry, která je nezbytná pro kontrolu nad psem a k zvládnutí tréninku. Pak následuje sedm základních pokynů: sedni, zůstaň, lehni, pojď, volno, k noze a nesmíš. Dále McMillan poskytuje řešení běžných problémů psího chování – štěkání, žvýkání věcí, loudění jídla...

Kniha je doplněná fotografiemi, které ilustrují každý krok výcviku

Autor:
Nakladatel: DOBROVSKÝ s.r.o.
ISBN: 978-80-7390-644-3
Jazyk : Čeština
Počet stran: 336
Mohlo by se vám také líbit..