Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pondělí 06.05
PPL Pondělí 06.05
Osobní odběr Úterý 07.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Obrazová příručka – Přežít

Obrazová příručka – Přežít
12 %

265  Kč 299 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Stoupá městská kriminalita - vyzbrojte se nejnovějšími pomůckami k sebeobraně, taktikami obrany svého domu včetně základních strategií obrany před útočníky a nepříznivými situacemi doma i v zahraničí! Jste ztraceni venku v divočině - naučte se vše od navigování pomocí buzoly až po ubránění se útoku pumy a přežijte jako zkušený zálesák v hlubokých lesích, vyprahlých pouštích i na hladinách moří. K živelním katastrofám a neštěstím dochází každý den - seznamte se s technikami přežití v jakékoli situaci! Ať už jste ztraceni hluboko v lesích bez potravin a vody, nebo vás uprostřed noci přepadne ozbrojený útočník, či právě prcháte před smrtícím tornádem. Buďte bez obav - tato obrazová příručka o přežití vám pomůže vše zvládnout a ubránit se. Obsahuje 333 dovedností, které vám umožní přežít!
Autor:
Nakladatel: Svojtka&Co.
ISBN: 978-80-256-0889-0
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 256
Zařazení: příručky dovednosti a znalosti přežití extrémní životní podmínky nebezpečné situace krizové situace první pomoc
Mohlo by se vám také líbit..