Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 21.05
PPL Úterý 21.05
Osobní odběr Středa 22.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Zákony života platné pro celý svět

Zákony života platné pro celý svět
19 %

275  Kč 340 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Kniha Základní všeobecné zákony života je lékařským předpisem lidstvu. Zastřešujícím principem Základních všeobecných zákonů života je obrovská schopnost naší mysli a myšlenek formovat realitu okolo nás. Inspirativní obsah knihy může změnit k lepšímu životy lidí i celou kulturu společnosti a může pomoci předcházet chování, které přispívá k nemocem, poruchám a násilí. Sir John Templeton tuto moudrost shrnul do praktické, pro čtenáře jednoduše použitelné příručky, která nás učí, jak lze lépe žít, pokud investujeme každý den kousíček času a zaměříme se na časem prověřené principy lidského vzkvétání. Měl zde na mysli vnitřní ovládání, svobodu zaměřit sami sebe a své emoce, kamkoli se nám zachce, na rozdíl od obvyklého přemýšlení a cítění se podle toho, co se s námi děje.
Autor:
Nakladatel: Pragma
Jazyk : Čeština
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 336
Zařazení: populárně-naučné publikace sebepoznání úspěch životní moudrost pozitivní myšlení životní harmonie rozvoj osobnosti etika štěstí
Mohlo by se vám také líbit..