Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Od strachu k bezpečiu a istote Psychodiagnostika a kognitívno-behaviorálna psychoterapia dieťaťa so strachom zo školy (slovensky)

Od strachu k bezpečiu a istote Psychodiagnostika a kognitívno-behaviorálna psychoterapia dieťaťa so strachom zo školy
14 %

679  Kč 791 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Vedecká monografia vymedzuje základné teoretické východiská strachu a úzkosti v kontexte výskumu, psychodiagnostiky a praktických intervencií v zmysle kognitívno-behaviorálnej psychoterapie dieťaťa s fóbicko-úzkostnou poruchou. V logickej štruktúre sú prezentované výsledky autorského výskumu, ktorý bol zameraný na zistenie možného súvisu medzi matematickou anxietou, matematickou úspešnosťou, matematickým výkonom a voľbou budúceho povolania. V podobe psychodiagnostiky a psychoterapeutickej intervencie sú uvedené spôsoby a postupy pri poznávaní a liečbe strachu a úzkosti pomocou kognitívno-behaviorálnej psychoterapie so špecifikáciami uplatnených postupov psychodiagnostiky a liečby s použitím autorských techník kognitívno-behaviorálnej psychoterapie pre deti.
Autor:
Nakladatel: Edis
ISBN: 978-80-554-1437-9
Rok vydání: 2018
Jazyk : Slovenština
Vazba:
Mohlo by se vám také líbit..