Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 15.05
PPL Středa 15.05
Osobní odběr Čtvrtek 16.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Na osobu zaměřený přístup v práci s lidmi s mentálním postižením...

Na osobu zaměřený přístup v práci s lidmi s mentálním postižením...
14 %

239  Kč 279 Kč

Sleva až 70% u třetiny knih
Autorka ve své knize předkládá koncept PCA (Person Centered Approach) – na osobu zaměřený přístup. Aplikuje jej pro všechny, kteří ve své profesi přichází do kontaktu s lidmi v sociálních službách poskytovaných klientům s mentálním postižením (a seniorům), zejména pro lidi v přímé péči, ale i pro opatrovníky, klíčové pracovníky atd. Jedná se o styl každodenní nemanipulativní práce, o podporu „zaměřenou na člověka“. Kniha je vhodná jako studijní text v rámci akreditovaných výcvikových kurzů pro klíčové pracovníky v souladu s novým zákonem o sociální péči. Knihu ocení lidé pracující v rámci poskytovaných sociálních služeb s klienty s mentálním postižením, se seniory, s klienty vyžadujícími trvalou péči. Marlis Pörtner je curyšská psycholožka a psychoterapeutka, má mnohaletou zkušenost v práci s klienty s mentálním postižením. Je spoluautorkou knihy Preterapie (Portál, 2005).
Autor:
Nakladatel: PORTÁL, s.r.o.
ISBN: 978-80-7367-582-0
Rok vydání: 2009
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu matná
Počet stran: 176
Zařazení: příručky sociální péče sociální práce pomáhající chování nedirektivní psychoterapie mentálně postižení ústavy sociální péče
Mohlo by se vám také líbit..