Termín obdržení zásilky
Dodací doba je ovlivněna statním svátkem ( 01.05 )
Česká pošta Čtvrtek 02.05
PPL Čtvrtek 02.05
Osobní odběr Pátek 03.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Důvěra v nevědomí

Důvěra v nevědomí
7 %

251  Kč 269 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Autor začal pracovat s klientkou Nadějí poté, co ona ukončila svou tréninkovou analýzu, i když bylo zřejmé, že se nedostala k jádru svých osobních obtíží. Analytik i klientka spolu začali pracovat s vědomím, že pro Naději je důležité, aby se v psychoanalytickém procesu setkala jejich „pravá já“. Kniha je jedinečným přínosem k porozumění psychoterapeutickému procesu, jelikož obsahuje reflexe jednotlivých fází či klíčových momentů jak ze strany analytika, tak klientky. Vedle názorných popisů procesu nabízí i propojení s teoretickými koncepty. Kniha je psána pro psychology, psychoterapeuty a čtenáře se zájmem o populárně psychologickou literaturu. Donald M. Marcus působí jako tréninkový analytik a supervizor na New Center for Psychoanalysis v Los Angeles.
Autor:
Nakladatel: PORTÁL, s.r.o.
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Brožovaná bez přebalu lesklá
Počet stran: 168
Zařazení: příběhy interpersonální vztahy psychoterapie psychoanalýza případové studie nevědomí lékař a pacient důvěra přenos (psychoanalýza)
Další knihy z edice Spektrum