Termín obdržení zásilky
Česká pošta Pátek 19.04
PPL Pátek 19.04
Osobní odběr Pondělí 22.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

7 návyků úspěšných teenagerů

7 návyků úspěšných teenagerů
29 %

249  Kč 350 Kč

Zboží skladem, ihned k odeslaní
Pokud objednám nyní, kdy zboží dostanu

Sleva až 70% u třetiny knih
Sean Covey v knize 7 návyků úspěšných teenagerů aplikuje nadčasové principy obsažené v 7 návycích na život teenagerů. Učí je zvládat nesnadné problémy, jimž často musejí čelit, a uskutečňovat důležitá rozhodnutí takovým způsobem, který může změnit celý jejich život. Covey předkládá svým čtenářům čtivého, zábavného a názorného průvodce, který jim pomůže dosahovat vlastních cílů, posilovat sebevědomí, navazovat a rozvíjet přátelství, odolávat tlaku vrstevníků, vycházet s rodiči, a mnoho dalšího. Kniha je bohatě ilustrovaná, přináší spoustu zajímavých a podnětných myšlenek a nápadů stejně jako mnoho skvělých citátů a neuvěřitelných příběhů teenagerů z celého světa. Tuto knihu by si měli přečíst nejen všichni dospívající, ale také jejich rodiče a vůbec všichni dospělí, kteří ovlivňují mladé lidi. Knihy 7 návyků úspěšných teenagerů se ve světě prodalo přes tři miliony výtisků a nyní tato úspěšná publikace znovu vychází i v českém jazyce, tentokrát ve zcela novém překladu, jehož odborným garantem je společnost FC Czech s.r.o., zastoupení FranklinCovey v ČR a SR.
Autor:
Nakladatel: FC Czech s.r.o.
ISBN: 978-80-254-7926-1
Jazyk : Čeština
Druh: Kniha
Vazba: Paperback
Počet stran: 300
Zařazení: příručky interpersonální komunikace úspěch interpersonální vztahy dospívající mládež sebevědomí sebeřízení sebeúcta
Mohlo by se vám také líbit..