Termín obdržení zásilky
Česká pošta Středa 22.05
PPL Středa 22.05
Osobní odběr Čtvrtek 23.05
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Piko Parní lokomotiva BR 55 s tendrem DB III - 47104

Piko Parní lokomotiva BR 55 s tendrem DB III - 47104

5396  Kč

Sleva až 70% u třetiny knih

Modelem lokomotivy BR 55 PIKO plní četná přání fanoušků. Lokomotiva disponuje těžkým zinkovaným odlitkem rámu, výkonným motorem a pečlivým provedením pohonného strojku, které jí propůjčují vynikající jízdní vlastnosti. Zaujme mnoha samostatně aplikovanými detaily, jako je píšťala, ovládací rozvody, či ochranné trubky pístu. Mezi dalšími detaily vyniknou čerpadla, brzdový válec, řízení a paprsková kola, dopodrobna je zpracovaný rovněž tendr. Lak i tisk nejvyšší kvality jsou věrné předloze. Bílé LED osvětlení se mění v závislosti na směru jízdy. Pro PIKO modely je závazné dodržení úzkého prostoru mezi lokomotivou a tendrem. Model je možno rozšířit digitálním dekodérem se zvukovým modulem Piko SmartDecoder 4.1 se zvukovým modulem a reproduktorem pro BR 55 - 46440. Hlavní vlastnosti:

\n dvojice bandážovaných hnacích kolsvětla bílé barvy s přepínáním dle směru jízdyrozhraní Next18 dle NEM 662kinematika krátkého spřáhla s šachtou dle NEM\n Německá firma PIKO se zabývá výrobou modelů lokomotiv, vagónu, start setů, kolejiva a kolejových setů. Klasickým výrobkem, kterým se firma PIKO celosvětově proslavila, je modelová železnice. Modely železnice jsou vysoce detailní. Firma PIKO vyrábí modely ve velikostech H0 (měřítko 1:87), G (měřítko 1:25), TT (měřítko 1:120) a N (měřítko 1:160). PIKO modelové železniční výrobky pokrývají nejrůznější potřeby modelářů. Jsou pravidelně testovány a oceňovány v domácím i zahraničním tisku.
Nakladatel: Piko
ISBN: 4015615471042
Jazyk : Čeština
Mohlo by se vám také líbit..