Termín obdržení zásilky
Česká pošta Úterý 02.04
PPL Úterý 02.04
Osobní odběr Středa 03.04
Termíny jsou pouze orientační a mohou se lišit podle zvoleného typu platby. O Průběhu zásilky Vás budeme informovat e-mailem.
Při nákupu většího množství produktů negarantujeme dodání do zobrazeného data

Přirozený rodinný život

Přirozený rodinný život
13 %

146  Kč 169 Kč

Odesíláme do 3 až 5 dní

Sleva až 70% u třetiny knih
Vynikající kniha autorek slavného časopisu Mothering (Mateřství) určeného rodičům, kteří pro sebe i své rodiny zvolili jednodušší, přirozenější životní styl. Tento jedinečný zdroj zbrusu nových materiálů promlouvá ke každodenním problémům péče o děti z přirozené perspektivy a pomáhá rodičům podporovat děti ve všech úrovních vývoje: fyzické, emocionální, duchovní a intelektuální. Žádný jiný průvodce rodičovstvím nezahrnuje v takové míře holistické přístupy a neposkytuje prostor, kde se mohou vzepřít, pokud jim intuice říká, že standardní rady nejsou pro ně ty pravé. Tento průvodce přináší zcela přirozený přístup k těhotenství a porodu; nejnovější lékařský a psychologický pohled na nemedikovaný porod; současné výzkumy témat, jako jsou stravovací a spací návyky, obřízka, očkování, odstavování, používání plenek, dětský pláč, noční probouzení a kontaktní rodičovství; vřelé, intimní úvahy, rozhovory a rady od těch, kterých se to týká. Dále uvádí kreativní a novátorské způsoby, jak zvládnout rozvod, úmrtí a životní změny; tipy, jak včlenit techniku – od počítačů po hračky špičkové techniky – do přirozeného rodinného života; a konečně i empatické poselství pro rodiče o péči o sebe sama a důležitosti „oddechového času“.
Autor:
Nakladatel: Malvern
ISBN: 9788087580530
Jazyk : Čeština
Vazba: brožovaná
Počet stran: 421
Zařazení: příručky alternativní medicína péče o dítě péče o zdraví rodinné vztahy rodina rodinná psychoterapie přirozený porod alternativní výuka
Mohlo by se vám také líbit..